سهم صفر درصدی بانوان و ۱۰۰ درصدی آقایان
این بار قصد داریم از سهم موفقیت مربیانی بگوییم که شاگردانشان به همراه آنها در پیکارهای جهانی و آسیایی حضور داشتند.
به گزارش “کاراته نیوز”، نگارنده در این گزارش به نتایج کسب شده مربیانی می پردازد که به همراه شاگردانشان در تیم ملی حضور داشته و در دو رقابت مهم قهرمانی آسیا قزاقستان و قهرمانی جهان اسپانیا به عنوان مربی ملی، تیم کاراته کشورمان را همراهی می کردند.
بخش اول/
رضا میدانرو:
نام رضا میدانرو به میان آمد و ذهن ها را به سمت دو ملی پوش ارزنده جوانان پسر، سید علی کریمی در وزن ۶۸- کیلوگرم و باربد صداقت در وزن ۷۶- کیلوگرم، سوق داده است. ملی پوشانی که در دو رویداد اخیر عناوین ارزشمندی را در کارنامه ورزشی خود ثبت کردهاند.
این دو بازیکن در پیکارهای آسیایی قزاقستان موفق به کسب نشان طلا شدند. همچنین در رقابتهای جهانی که هر دو بازیکن حضور داشتند؛ سید علی کریمی که به عنوان کاپیتان تیم نیز بوده نتوانست عنوانی کسب کند اما باربد صداقت با نمایشی خیره کننده موفق به کسب نشان طلای این رقابتها شد و برای حضور در المپیک جوانان کسب سهمیه کرده است اما به علت تغییر شرایط سنی نمیتواند از این سهمیه ارزشمند سودی ببرد.
میدانرو با کسب چنین نتایج قابل قبولی توسط شاگردانش در دو رویداد آسیایی و جهانی، به اعتماد مسئولین فدراسیون در عمل پاسخی مثبت داده است.
گفتنی است، رضا میدانرو تنها مربی سازنده ای بود که در بخش پسران در کادرفنی قرار گرفت و در دو رده ی نوجوانان و امید هیچ مربی سازنده دیگری حضور نداشت.
آنچه در آینده خواهید خواند‼️
آیا مربی های جوان بانوان نیز توانستند با عملکردی قابل قبول توسط شاگردانشان به اعتماد فدراسیون پاسخی مثبت دهند؟
برای دریافت پاسخ به سوال فوق با ما همراه باشید.
