حسنی‌پور: تزریق امید‌ها به تیم ملی نتیجه بخش بود

مربی تیم ملی کاراته گفت: اباذری و قراری‌زاده توانایی کمک به تیم ملی را دارند، چون تجربه خوبی از تزریق کاراته‌کا‌های امید به بزرگسالان بدست آورده ایم.به گزارش کاراته نیوز سعید حسنی پور در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما در خصوص نتایج خوب ادغام اردوی تیم امید با تیم ملی بزرگسالان گفت: توانستیم کاراته‌کا‌های خوبی از تیم امید به بزرگسالان تزریق کنیم. چند بازیکن امید مستعد داریم که مهدی قراری زاده و صالح اباذری از جمله آن‌ها هستند و در آینده از این ۲ نفر بیشتر خواهیم شنید.
وی افزود: تجربه خوبی از دوره گذشته مسابقات جوانان کسب کردیم. در رقابت‌های جهانی جوانان در اندونزی، مهدی خدابخشی و علی اصغر آسیابری توانستند به مدال برنز برسند و برای رقابت‌های جهانی بزرگسالان هم در ترکیب تیم اعزامی قرار گرفتند.
مربی تیم ملی کاراته گفت: در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۶ بزرگسالان در اتریش، خدابخشی در کومیته تیمی با کسب مدال طلا و آسیابری در بخش انفرادی با کسب مدال برنز عملکرد خوبی داشتند.
وی به نتایج خوب صالح اباذری و مهدی قراری زاده در رقابت‌های قهرمانی آسیا اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه تجربه خوب این دو کاراته‌کا در مسابقات آسیایی قزاقستان و کسب مدال نقره و همچنین عملکرد خوب در رقابت‌های کاراته وان ترکیه به ما ثابت شد، این ۲ کومیته کا و بسیاری دیگر از جوانان مستعد می‌توانند، آینده تیم ملی بزرگسالان را تضمین کنند.
حسنی پور ادامه داد: قراری زاده و اباذری توانستند در کاراته وان ترکیه با قهرمانان بزرگی مسابقه دهند. قراری زاده در رقابت‌های جهانی امید‌ها در اسپانیا مدال برنز گرفت و اباذری با اشتباه داوری از کسب سکو بازماند، اما هفته گذشته در مسابقات کاراته وان ژاپن به مدال طلا رسید.
وی با بیان اینکه کاراته‌کا‌های امید با پیشرفت روبرو شده اند، گفت: نمودار عملکرد اباذری و قراری زاده در مسابقات و تمرینات تیم ملی با صعود همراه شده است و به رتبه زیر ۵۰ در رنکینگ جهانی هم رسیده اند. با این نتایج آن‌ها می‌توانند به تیم ملی بزرگسالان کمک کنند.
مربی تیم ملی بزرگسالان و امید کاراته افزود: با جوانان مستعدی که به اردو‌های تیم ملی دعوت می‌شوند، رقابت خوبی بین کاراته‌کا‌ها در انتخابی تیم ملی خواهیم داشت و همه برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم ملی باید تلاش کنند. در واقع با جوانگرایی روال و پشتوانه خوبی برای تیم ملی در نظر گرفته ایم.
وی با بیان اینکه اردوی تیم ملی کاراته از اواخر آذر برپا می‌شود، گفت: در آغاز سال جدید میلادی، نخستین برنامه ما ششم و هفتم بهمن شرکت در لیگ جهانی فرانسه است که امیدوارم با فراهم شدن زمینه حضور تیم ملی مردان و بانوان، بتوانیم به نتایج خوبی برسیم. سال شلوغ و پرکاری را در پیش داریم و امیدواریم مسئولان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش هم نگاه ویژه‌ای به کاراته داشته باشند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا