گنج‌زاده: اجازه دهید فعلا کاراته با سرپرست هدایت شود/ زمان را از دست می‌دهیم

[ad_1]

به گزارش کاراته‌نیوز:

سجاد گنج‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد تصمیمات اخیر که در جلسه کمیته فنی فدراسیون کاراته گرفته شده است، گفت: اگر قرار است انتخابات ریاست فدراسیون کاراته طی چندماه آینده برگزار شود، بهتر است که بلافاصله کادرفنی معرفی و انتخابی تیم ملی نیز برگزار شود. چون اگر بخواهیم منتظر برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون کاراته باشیم زمان را از دست می‌دهیم. البته اگر رئیس فدراسیون هر چه زودتر مشخص شود و پس از آن انتخابی تیم ملی برگزار شود قطعا به سود کاراته است.

وی در ادامه افزود: به نظرم اگر مسئولان ورزش در برگزاری انتخابات فدراسیون مردد هستند حداقل اجازه دهند تا تیم ملی با سرپرست فعلی فدراسیون راهی مسابقات جهانی شود و بعد از قهرمانی جهان انتخابات ریاست فدراسیون برگزار شود. به نظرم این روالی که در پیش گرفته شده خیلی خوب نیست، چرا که ممکن است سرمربی تیم ملی انتخاب شود و هر کسی که به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد کادر فنی تیم ملی را تغییر دهد. ناگفته نماند هر چه مسئولان ورزش تصمیم بگیرند ما مطیع آن هستیم؛ چرا که وظیفه ما فقط مبارزه کردن برای تیم ملی است.

گنج‌زاده در ادامه صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: اگر ما می‌خواهیم کاراته ضرر نکند باید خیلی زود انتخابات ریاست فدراسیون کاراته را برگزار کنیم و یا اینکه هیچ تغییراتی در فدراسیون کاراته ایجاد نشود و فدراسیون با هدایت سرپرست راهی بزرگترین رویداد کاراته شود و پس از آن در مورد مسائل ریاست فدراسیون تصمیم‌گیری شود. ما این تجربه را داریم که طی چند سال گذشته سلیمانی به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد و بلافاصله پس از منصوب شدن رئیس فدراسیون کاراته او برکنار شد و یک سرمربی جدید هدایت تیم ملی را برعهده گرفت و همین موضوع باعث شد همه چیز به هم بریزد و در انتها نیز شاهد بودیم که کاراته ضرر کرد.

دارنده نشان نقره مسابقات قهرمانی آسیا در ادامه، خاطرنشان کرد: خواهش می‌کنم هر کسی که قرار است به عنوان سرمربی و کادر فنی تیم ملی انتخاب شود با یک برنامه کامل و دقیق هدایت تیم ملی را بر عهده بگیرد. کسی که سرمربی می‌شود باید زمان آغاز اردوها و مسابقات برون‌مرزی را مشخص کند و طوری باشد که برنامه بلند مدت ما تا مسابقات جهانی مشخص باشد. با این روند تکلیف بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی نیز مشخص است.

گنج‌زاده در پایان صحبت‌های خود عنوان کرد: به نظرم مسئولان فدراسیون کاراته باید به این فکر باشند که پس از آغاز اردوها  ملی‌پوشان را جهت آماده شدن شرایط فنی به مسابقات برون‌مرزی اعزام کنند. بهترین اعزام نیز حضور در مسابقات لیگ جهانی کاراته وان است. به هر حال ما باید پیش از حضور در مسابقات قهرمانی جهان حداقل در ۵ تورنمنت حضور داشته باشیم. قطعا حضور در مسابقات لیگ جهانی کاراته وان بهترین رویدادی است که ما می‌‌توانیم در آن شرکت کنیم.

انتهای پیام/ا

[ad_2]

منبع خبر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا