رهنما: کاراته در ریاض پرچمداری کرد/ هیچ رویدادی با قهرمانی جهان قابل قیاس نیست

رئیس فدراسیون کاراته گفت: بزرگ‌ترین رقیب ما زمان است و باید در سریعترین زمان ممکن خودمان را برای رقابت‌های جهانی مصر آماده کنیم.

 

به گزارش کاراته نیوز مسعود رهنما در گفت‌و‌گو با میزان، درباره نتایج کاراته ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی اظهار داشت: اینکه خاطرات قهرمانی کاراته ایران در عربستان تکرار شد اتفاق بسیار خوشایندی است. ما می‌توانستیم ۶ مدال کسب کنیم که در نهایت به ۳ مدال طلا و ۲ نقره رسیدیم. نباید فراموش کرد کاراته در دوره قبل هشتم شده بود و ما توانستیم به لطف درخشش بچه‌ها پرچمداری کنیم.

 

وی ادامه داد: بانوان با ۳ طلا گل کاشتند و در مردان هم دو فینالیست داشتیم. با یک حساب سرانگشتی مشخص است که تیم بسیار خوب کار کرده و شایسته تشویق است. یک حسی درونم می‌گوید که این تازه شروع کار ما برای سال‌های پیش رو است و انگیزه‌ام چند برابر شد. هر نتیجه خوبی که می‌گیریم باید پلی باشد برای رسیدن به موفقیت بعدی و نباید این ارتباط قطع شود.

 

رئیس فدراسیون کاراته با اشاره به اینکه تمام تمرکز ما روی رقابت‌های جهانی است، تصریح کرد: بازی‌های کشور‌های اسلامی تمام شد و کادرفنی و بازیکنان باید بدانند میدان جهانی در پیش است. بزرگترین رقیب ما زمان است و باید در سریعترین زمان ممکن خودمان را برای رقابت‌های مصر آماده کنیم.

 

وی درخصوص اینکه نباید هیچ رویدادی در کاراته را با جهانی مقایسه کرد، گفت: هر نام بزرگی که در کاراته می‌شناسید در جهانی حضور پیدا می‌کند. یک کاراته کا برای اینکه در این رویداد به مدال برسد باید نفرات گردن کُلفت را شکست دهد. خود مصر به عنوان میزبان، یک مدعی جدی است و کار سختی در پیش است.

 

رهنما در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم نتایج بسیار خوبی در جهانی بگیریم تا کاراته همچنان سر زبان‌ها باشد، اما اینکه توقع نامعقول داشته باشیم هم درست نیست. باید بجنگیم تا بعد از مسابقات شرمنده نباشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا