نیاز امیدها به ناجی/سازمان تیم های ملی باید تشکیل شود

به دست آمدن نتایج کم نظیر در رقابت های آسیایی رده های پایه توسط کاراته‌کاهای رده سنی امید، و کسب تنها طلای ایران در رقابت‌های جهانی رده های پایه ایتالیا توسط کاراته کای این رده، شاید این ذهنیت را ایجاد می کرد که فدراسیون کاراته به صورت هدفمند برای این رده سنی برنامه‌ریزی مدونی خواهد کرد تا این درخشش ادامه پیدا کند و چهره‌های جدید برای جایگزینی بازیکنان فعلی رده‌ی سنی بزرگسالان آماده شوند اما برخلاف تصور این انتظارات برآورده نشد.

در مرحله اول کاراته وان که در استان همدان برگزار گردید رقابت های این رده برگزار نشد تا ورزشکارانی که سال اول رده سنی امید را تجربه می کردند به ناچار در رده سنی بزرگسالان به میدان بروند که با توجه به کم تجربگی شانس کمی برای آنان وجود داشت.

البته بسیاری از این ورزشکاران به دلیل هزینه زیاد ثبت نام و ایاب و ذهاب؛ عطای حضور در کاراته وان بزرگسالان را به لقایش بخشیدند.

شاید وجود سازمانی در فدراسیون کاراته که با یک برنامه ریزی درست و هدف‌دار جلوی هرز رفتن زمان و سرمایه را بگیرد، احساس می شود.

 

البته براساس اخبار شنیده شده، به نظر می رسد مزدا صوفی به دنبال ایجاد سازمان تیم های ملی است تا بتواند گوشه ای از مشکلات تیم های ملی و مشکلات رده های سنی را برطرف کند.

 

مطمئناً صوفی و همکارانش با برنامه ریزی دقیق تصمیماتی را اتخاذ خواهند کرد تا عقب افتادگی چندسال اخیر جبران شود و مسابقات کاراته در راستای تقویت تیم های ملی ما برگزار شود وگرنه دود تعلل در گرفتن تصمیمات و اجرای آنها در آینده ای نزدیک به چشم کاراته ایران خواهد رفت و باید در این برهه زمانی قبول کرد که کاراته ایران نیازمند سازمانی قوی و با افراد خوش سابقه و کاربلد برای ساماندهی تیم های ملی است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا