۱۸ خرداد, ۱۴۰۵

پایگاه خبری کاراته نیوز

معتبرترین مرجع کامل اخبار کاراته ایران و جهان

تیم ملی کاراته فردا راهی استانبول می‌شود/ غیبت اباذری در تاتامی ترکیه

تیم ملی کاراته کشورمان برای حضور در مسابقات کاراته وان استانبول، فردا تهران را به مقصد ترکیه خواهد کرد.

به گزارش کاراته نیوز و به نقل از خبرگزاری تسنیم، تیم ملی کاراته کشورمان برای حضور در رقابت‌های کاراته وان استانبول ساعت ۶ صبح فردا (سه‌شنبه- ۱۸ اسفند ماه) تهران را به مقصد استانبول ترکیه ترک خواهد کرد.

امیر مهدی‌زاده، علی اصغر آسیابری، بهمن عسگری، ذبیح‌الله پورشیب، صالح اباذری و سجاد گنج‌زاده ملی‌پوشان کاراته ایران در این مسابقات هستند.

سید شهرام هروی به عنوان سرمربی و سعید حسنی‌پور به عنوان مربی، ملی‌پوشان را در این سفر همراهی خواهند کرد

همچنین با توجه به مصدومیت همسترینگ صالح اباذری در رقابت‌های لیگ برتر کاراته، این ملی‌پوشان با صلاحدید کادرفنی در این مسابقات به روی تاتامی نخواهد رفت، اما تیم ملی کاراته را همراهی خواهد کرد.

رقابت‌های کاراته‌وان استانبول در حالی از تاریخ ۲۲ تا ۲۴ اسفندماه در استانبول برگزار خواهد شد که آخرین رویداد کاراته پیش از شروع پاندمی کرونا، سومین مرحله مسابقات لیگ‌جهانی کاراته وان در سال ۲۰۲۰ بود که ۱۱ اسفندماه سال ۹۸ در “سالزبورگ” اتریش برگزار شد.

امتیازات این مسابقات در جدول رنکینگ المپیک محاسبه نخواهد شد و این مسابقات رویدادی تدارکاتی برای حضور قدرتمند ملی‌پوشان در کاراته وان مراکش و مسابقات کسب سهمیه پاریس است.

تمام حقوق محتوا و ظاهر وب سایت متعلق به پایگاه خبری کاراته نیوز می باشد،هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی خواهد داشت. | Newsphere by AF themes.