پدر از زبان بانوان ملی پوش
به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت علی (ع) و روز پدر ملی پوشان کاراته نظرات جالبی را در خصوص کلمه پدر بیان کردند.
به گزارش پایگاه خبری کاراته نیوز، با فرا رسیدن ولادت با سعادت مولود کعبه و روز پدر، به سراغ ملی پوشان حاضر در مسابقات جام باشگاه های آسیا رفتیم تا نظر آنها را در رابطه با کلمه پدر بپرسیم.
در ذیل نظرات جالب بانوان ملی پوش کاراته را با هم خواهیم خواند.
سحر کرجی کاراته کا وزن منهای ۵۰ کیلوگرم: پدر یعنی تمام زندگی یک دختر. پدرم همه ی زندگیه من است. من فکر میکنم پدرم با توجه به بیماری که دارد همه ی توان و انرژی خودش را پای من گذاشته است. او برخلاف اکثر پدرها حساس و احساساتی است و از نظر احساسات و عواطف هم برای من کم نگذاشته است.
فاطمه چالاکی کاراته کا وزن منهای ۵۵ کیلوگرم: مدیون مهربونیای یک مردم که از بچگی صدام کرده دخترم… بابام یعنی دنیام
رزیتا علیپور کاراته کا وزن منهای ۶۱ کیلوگرم: پدر یعنی اسوه ی از خود گذشتگی، صبر، استقامت و فداکاری. همه پدرها دوست دارند شرایطی را برای فرزندانشان محیا کنند که ایده آل باشد تا بچه ها بتوانند به هدف و زندگی راحت و پر از موفقیت برسند به همین علت فکر میکنم پدر نمونه بارزی از انسان فداکار و با گذشت است.
الهه رضازاده کاراته کا وزن منهای ۶۸ کیلوگرم: پدر یعنی پشتوانه و زندگی. من خودم پدرم را از دست دادم. این کلمه چیزی نیست که بتوان به راحتی در چند جمله خلاصه کرد. آرزویم این بود که وقتی از مسابقات برگشتم مدالم را به پدرم تقدیم میکردم ولی افسوس که وی اکنون در میان ما نیست. این حال مرا کسانی درک میکنند که در موقعیت من قرار گرفته باشند. در یک جمله باید گفت پدر یعنی امید یک دختر…
حمیده عباسعلی کاراته کا وزن به اضافه ۶۸ کیلوگرم: پدر یعنی تکیه گاه یک خانواده. پدر به تک تک اعضای خانواده احساس امنیت و آرامش میدهد. من این را میدانم که پدرم همیشه تلاش کرد تا فرزندانش کمبودی را حس نکنند و من واقعا سپاسگذار این همه مهربانی و صبوری پدرم هستم. پدر من واقعا به من آرامش میدهد و همیشه دوست دارم در کنارم باشد. امیدوارم سایه همه پدر و مادرها برسر فرزندانشان باشد. در یک کلام پدر من تکیه گاه من است.