گوارا ترین ناک اوت تاریخ ایران به قیمت طلای المپیک

سجاد گنج زاده آخرین ورزشکار ایرانی اختتامیه نمایندگان ایران را با طلای کاراته پرشکوه کرد…
سجاد گنج زاده بعد از حضور در فینال در برابر حریف عربستانی خود در حالی که با نتیجه ۴بریک عقب بود با ضربه شدید حریف عربستانی خود نقش بر زمین شد تا داور مسابقه شروع به شمارش ناک اوتی کند.
شمارش داور تمام شد و سجاد از جای خود بلند نشد تا همه بینندگان تلویزیونی با توجه به رقیب سجاد که عربستانی بود و همواره خاطره خوشی در داوری ها از آنها در ذهن نمی باشد ، فینال را از دست رفته بدانند.
بعد از انتقال گنج زاده با برانکارد به بیرون و شور داوران ، به دلیل شدت بالای ضربه نماینده عربستان که کنترلی بر روی آن بر خلاف قوانین کاراته دیده نمی شد ، داوران رای بر پیروزی گنج زاده دادند تا تعداد طلاهای ایران به عدد سه برسد و بالاخره طعم شیرین داوری جلوی عربستانی ها را در مهمترین رقابت جهانی ببینیم.
این شیرین ترین ناک اوتی بود که می شد تصور کرد. ناک اوتی به قیمت طلای المپیک بچه اسلامشهر با دستی شکسته قبل از اعزام