شاه‌محمدی: با خرد جمعی برای انتخاب مربیان تصمیم گرفتیم/ سیاست فدراسیون کلی است

[ad_1]

به گزارش کاراته‌نیوز:

به گزارش خبرگزاری فارس، در نخستین جلسه کمیته فنی که طی چند روز گذشته روز در فدراسیون کاراته برگزار شد، دستور کار این جلسه تصمیم‌گیری در خصوص این موضوع بود که با توجه به مشخص بودن زمان برگزاری انتخابات آیا نسبت به انتخاب کادر فنی تیم ملی بزرگسالان و برگزاری مسابقات انتخاباتی اقدامی صورت گیرد یا خیر؟!

در همین خصوص هر یک از اعضا نظرات خود را بیان داشتند و در پایان هر ۱۷ عضو کمیته فنی به انتخاب کادر فنی بزرگسالان و برگزاری مسابقات انتخابی رای مثبت دادند.

عشرت شاه‌محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد تصمیمات گرفته شده در نخستین جلسه کمیته فنی، اظهار داشت: به هر حال تصمیماتی که در مورد انتخاب کادرفنی تیم ملی گرفته شد، یک تصمیم با خرد جمعی بود و همه حاضرین در جلسه با تصمیماتی که گرفته شد موافق بودند. من نیز یکی از اعضاء حاضر در جلسه بودم که با انتخاب کادرفنی تیم ملی مردان و بانوان برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان موافقت کردم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا گزینه‌هایی برای هدایت تیم ملی در مسابقات قهرمانی جهان دارید یا خیر، گفت: قرار است برای انتخاب مربیان تیم ملی شاخص‌هایی ترسیم و ارائه شود و بر اساس شاخص‌ها مربیان انتخاب شوند.

نایب رئیس بانوان فدراسیون کاراته در ادامه عنوان کرد: سیاست فدراسیون کلی است و در بخش مردان و بانوان فرقی ندارد و شرایط برای هر دو بخش یکسان است. به هر حال در کمیته فنی تصمیماتی گرفته شده که برای همه ما قابل احترام است و به زودی هم تکلیف کادرفنی برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان که اواخر مهر‌ماه در اتریش برگزار می‌شود، مشخص خواهد شد. البته احسانی سخنگوی کمیته فنی است و او بیشتر می‌تواند در مورد این موضوع و تصمیماتی که گرفته شده اظهار نظر کند.

انتهای پیام/ر

[ad_2]

منبع خبر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا